5 / 6

Tricouri faine de la Mandra Chic

Daca va plac obiectele traditionale, faceti o vizita pe site-ul celor de la Mandra Chic. Nu vand produse de lux, dar acolo veti gasi tricouri pentru adulti si copii, perne, sorturi si saci de bucatarie care sa va aminteasca de bunici si de viata la tara.


Iar businessul lor este unul de antreprenoriat social pentru ca produsele au fost create de doamne de 50-60 de ani, fara un loc de munca, dar si mamele lor, femei in varsta de 80-90 de ani.


“Povestea Mandra Chic a pornit ca un atelier sezatoare, fara intentie de business. S-a dezvoltat in timp si a crescut firesc, pas cu pas, piramidal si randuit cu rost. S-a transformat in business la cererea multor oameni care doreau sa cumpere ceea ce noi produceam pentru a nu lasa anumite traditii si mestesuguri sa moara”, spunea de curand Alina Zara pentru Wall-Street.ro.


Produsele Mandra Chic constau in tricouri, perne, sorturi si saculeti de bucatarie, care sunt create prin aplicarea de panze vechi sau nou create si texte brodate din cultura populara veche sau contemporana.


Afla mai multe din textul: Alina Zara, antreprenoarea care a reinventat sezatoarea si vinde produse "chic" facute intr-un sat de la munte


Sursa foto: mandrachic.blogspot.ro/

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri