4 / 6

Produse din sticla, fier sau lemn de la Atelierele Kotys

Daca vrei sa cumperi obiecte in serie limitata facute manual din sticla, fier sau lemn, o varianta o poti gasi la Atelierele Kotys. In aceasta perioada, produsele lor sunt la standurile de Craciun aflate in Unirea Shopping Center (etaj 2, aripa Calarasi), Mega Mall, Promenada Mall si Mall Vitan.


In schimb, daca te intereseaza produsele unicat ori de dimensiuni mai mari va trebui sa vorbesti direct cu fondatorii Atelierelor Kotys, un business care transforma obiectele din casa in opere de arta.


Afacerea a fost lansata in septembrie anul acesta de catre Alexandru Hanc, artist plastic cu o experienta de peste 15 ani, si Vasile Puscalau, sticlar cu peste 25 de ani vechime in producerea sticlei realizate manual. Lansarea a venit intr-o perioada in care mestesugul prelucrarii manuale a sticlei este in declin in Romania, mai ales din cauza disparitiei micilor ateliere. Astfel, daca in anii 2000 in Bucuresti existatu peste 30 de mici ateliere, in prezent numarul acestora este sub 5, potrivit celor doi antreprenori.


Atelierele Kotys vand doua categorii de produse: obiecte de dimensiuni mici, realizate in serii limitate (obiecte din sticla precum pahare, vaze, platouri) care au preturi pornind de la 15-20 euro si obiecte unicat precum corpuri de iluminat, mobilier sau produse pentru decor, care au preturi intre cateva sute si cateva mii de euro.


Afla intreaga poveste din textul: Doi artisti relanseaza un obicei vechi de secole: produc obiecte unicat din fier, sticla sau lemn

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri