4 / 5

Harghita si Covasna

In ultimii ani, statiunile din Harghita si Covasna vin si ele cu oferte speciale. Fie ca este vorba despre turism de sanatate la complexurile balneoclimaterice sau schi, preturile sunt competitive. Un sejur de 5 nopti cu pensiune completa si petrecere de Revelion sau Craciun ajunge la maximum 300 de euro de persoana la pensiunile de 3 si 4 margarete.


In zona Covasna-Harghita se gasesc si vile de inchiriat la cheie. Acestea costa in medie 1.000 de euro pentru cinci zile si au cinci sau sase camere. Daca alegeti o astfel de varianta pretul unei camere este de doar 40 de euro pe noapte. Turistii care vin in zona vor fi imbiati cu gulas, prajituri de casa si palinca.


”Zona Bran-Moeciu se vinde foarte bine. Preturile sunt rezonabile, mancarea este una traditionala, iar conditiile de cazare sunt bune. Intotdeauna de sarbatori cererea este foarte mare, mai ales ca multi turisti vor sa mearga pe traditional si liniste. In ultimii doi ani a inceput sa se vanda foarte bine si zona Covasna si Harghita, pentru ca este mai ieftin si pentru unii oameni care nu au ajuns niciodata aici este ceva inedit. In plus aici sigur este zapada deoarece este mai frig decat in alte zone. In Bran Moieciu, gradul de ocupare este de 80-90%, iar in Covasna si Harghita undeva la 70%“, mai spune agentul de turism.


Sursa foto: Pixabay.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri