2 / 4

Restaurantul Pivniţa din Sfântu Gheorghe

Această locație din inima orașului Sfântu Gheorghe, după cum spune și numele, a fost cândva o pivniță de vinur.


Atmosfera de odinioară și unică a pivniţei de vinuri poate fi regăsită și în zilele noastre la restaurant prin construcția acestuia, prin arcadele istorice, iluminatul intim și, desigur, printr-o servire de calitate a bucatelor tradiţionale transilvănene.


Meniul este unul foarte variat și bogat, mai ales în preparate locale, dar nu numai. Mai întâi vei putea testa un aperitiv, iar ca recomandare, ia în calcul că nu trebuie să ratezi platoul cu Specialități secuiești (salată de vinete, zacuscă, slănină a’ la Cluj, jumări, cârnați uscați, brânză și legume), după care, pe lângă bine cunoscutul gulaș, merită încercată și o supă cremă de ciuperci (hribi) sau o supă proaspătă de somn, care se servește, de obicei, la sfârșit de săptămână.


La final, după ce vei gusta din toate aceste bunătăți, și desigur, doar dacă nu ești sătul sau nu ți-ai îndeplinit toate poftele, poți gusta bunătățile de pe Platoul Ardelenesc, acesta fiind unul dintre cele mai căutate preparate din restaurant.


Sursa Foto: Szentgyörgy Pince/ Facebook

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri