3 / 4

Jazz Bistro & Winery – Târgu Secuiesc

În Jazz Bistro & Winery, bucătăria internaţională este combinată cu cea ungurească, iar apoi reinterpretată în stil gourmet. În plus, pe lângă sortimentele culinare deosebite, oaspeții sunt așteptați și cu vinuri bine selectate din regiunile viticole ale Ungariei.


De menționat că preparatele din meniu sunt readaptate de doi bucătari, Attila Bajzát, din Ungaria, și de către colegul său, Attila Czápos, din Târgu Secuiesc.


Merită încercată o ușoară cremă de urdă, după care, pentru felul principal puteți alege fie o falcă de vită în vin roșu, cu cremă de țelină și crochete de orez cu cașcaval, fie un piept de rață prăjit rose, cu pere cu rozmarin și piure de cartofi dulci.


Sursa Foto: Jazz Bistro & Winery/ Facebook

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri