3 / 10

BMW M3

Rosul este o culoare la moda printre expozanti la SIAB, cavalerul teuton cu platosa de fibra de carbon pe post de plafon, BMW M3, fiind prezentat in aceeasi tonalitate. Inconjurat de fetele superbe de la stand, modelul pare construit integral din testosteron, facand ca varianta fara indicativul M sa para doar o jucarie pentru fetite.

Adevarata barbatie se ascunde, insa, sub capota, propulosrul V8 de 4.0 litri dezlantuind 420 de armasari pur-sange, ce vor zburda in cel mai scurt timp pe Calea Dorobanti. Diferentele vizuale intre aceasta varianta si oricare alt Seria 3 sunt mai mult decat evidente, chiar si pentru fetele de liceu, care nu vor mai fi asa de usor de impresionat de catre junii cu 320d, branduite cu M.

Un alt model, prezentat in premiera si incadrat de, probabil, cele mai hot hostesse de la salon a fost Seria 1 Coupe. Prezentat chiar in varianta de top 135i, modelul poate fi considerat un frate mai mic al potentului M3, sau macar un verisor, prin prisma propulsorului biturbo de 3.0 litri, ce dezvolta 300 de cai putere.

Un aspect interesant al standului BMW, a fost amplasarea M3-ului vizavi de divizia AMG de la Mercedes, vizitatorii asistand involuntar la un duel tacit, dar cu cutitele pe masa, intre cei doi producatori germani, actori ai unei rivalitati indelungate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri