4 / 6

Alfa Romeo si Julieta

Este un fapt stiut ca femeile, spre deosebire de barbatii straight, admira aspectul reprezentantelor de acelasi sex. Mergand pe acelasi rationament nu pot sa nu includ in categoria modelelor care atrag privirea femeilor, Alfa Romeo Spider.

Modelul italian are toate atuurile sa suceasca gaturile domnisoarlelor pe strada, indiferent de cel care se afla pozitionat in spatele volanului. Este cabrio, deci primul criteriu este indeplinit, are linii sexy fara ca sa fie obscena, desi multi barbati isi indreapta privirea spre posteriorul italiencei si se asorteaza de minune cu The Little Black Dress intr-o seara calda.

Intreaga gama Alfa etalata la SIAB evidentiaza sloganul marcii "La Bellezza Non Basta", in traducere "Frumusetea nu e de ajuns", modelele putand oricand servi ca obiect de studiu pentru tinerii designeri. Brera arata ca rupta din calendarul "Sports Illustrated", avand un profil armonios, dar care emana forta, iar 159 este cel mai sexy model pe care un middle manager si l-a putut cumpara vreodata, fiind adevarata "Meravigliosa Creatura", desi cei de la Fiat vor protesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri