2 / 11

Vaporul Crowne Plaza

Crowne Plaza propune pentru noaptea dintre ani un concept extrem de interesant: hotelul este un mare vapor de croaziera de 5 stele care isi poarta oaspetii intr-o calatorie catre anul 2008 oprindu-se in diverse porturi din intreaga lume. In noaptea de revelion oaspetii vor urca puntea "vaporului" Crowne Plaza, vor fi intampinati de echipaj si de capitan si dupa ce vor partcipa la instructajul de securitate isi vor ocupa locurile in sala de bal. Pentru aceasta seara vor fi rezervate salile Crown Ballroom, Primavera si Braseria hotelului. Va fi un periplu gastronomic, cu opriri in porturi celebre pentru a gusta din specialitati locale: delicatese frantuzesti stropite cu vin de Bordeaux, exotismul mancarii argentiniene la Buenos Aires, rafinamentul fructelor de mare la Copenhaga, sushi si satay in Marea Chinei, curry cu legume si katlezi in Oceanul Indian, condimente si arome orientale in Dubai, plus alte popasuri la fel de incitante. Rasfatul simturilor prilejuit de calatoria culinara in cele opt porturi din intreaga lume va fi sustinut de ritmuri pe masura: dansuri spaniole, cantonete italiene, evergreen-uri si muzica de dans, ritmuri latine. Momentul suspans al serii va fi cel in care se va extrage la tombola premiul cel mare - o croaziera de 2 persoane, o saptamana in Caraibe, premiul oferit de Royal Caribbean prin agentia Happy Tour. Calatoria se va sfarsi in dimineata zilei de 01.01 cand "vaporul" va acosta pe tarmul noului an, la un brunch de inceput de an si la un prim pahar de sampanie.

Preturi: Crown Ballroom - 690 lei, Primavera - 590 lei, Braserie - 470 lei, includ bufet si bar international nelimitat, toata seara, taxe incluse.

Cei care vor ca ultima zi din an sa fie perfecta pot inchiria o camera in hotel in noaptea de Anul Nou, pentru 235 lei, cu taxe incluse, cazare in camera dubla sau 485 lei, taxe incluse, cazare si brunch in 01.01.2008 pentru 2 persoane.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri