5 / 6

Ramada Worldwide

In Romania, brandul Ramada (prezent prin 4 unitati operate independent: 3 in Bucuresti - Ramada Bucharest North, Ramada Majestic, Ramada Plaza si una la Sibiu - Ramada Sibiu) este reprezentat de Trend Hospitality care actioneaza ca partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare pe piata romaneasca a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham: Ramada Worldwide, Wyndham Hotel Group, Super 8 Motel si Days Inn.

Cu peste 900 hoteluri deschise in peste 25 de tari, Ramada Worlwide este o prezenta globala care ofera servicii heteliere de calitate. Pozitionarea Ramada este aceea de servicii hoteliere pentru turismul de afaceri si vacanta de nivel mediu catre top. Fiecare dintre hotelurile apartinand brandului Ramada are un element de unicitate, dar si standarde de calitate internationale care trebuiesc respectate, oferind oaspetilor un amestec armonios de servicii de calitate si confort la preturi accesibile.

Ramada Worldwide este parte a grupului Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier la nivel international, prezent pe sase continente, cu un total de 6.400 de hoteluri si 533.000 de camere. Brandul Ramada a fost creat in 1954, iar in 2004 a fost achizitionat de Cendant Corporation, intrand astfel in portofoliul Wyndham Hotel Group. Astazi este prezent cu 900 de hoteluri in 25 de tari din lume.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri