3 / 7

David Contant, Heritage

La interesul manifestat de catre clientii deja fideli ai restaurantului Heritage sunt organizate si cursuri de arta culinara sub indrumarea lui David, care le ofera tuturor celor interesati ocazia sa isi testeze si sa-si imbogateasca aptitudinile culinare, pentru ca in final sa se bucure de reusitele lor. Lectiile de gatit au loc in fiecare sambata dimineata.

Dincolo de preparate ca spate de iepure marinat, sos poivrade, si tagliatelle cu trufe negre, supa de peste de stanca a la Bouillabaisse, lup de mare in doua fileuri cu rosii confiate si sos aromatizat, foie gras de casa marinat cu sampanie Veuve Clicquot, homar breton intreg, risotto cu ciuperci de padure, cotlete de miel cu sos de trufe negre sau muschi de vita bavarez, Nuci de Saint Jacques inabusite cu sote de manatarci si sos cresson, David Contant a mai adus la Heritage si Ziua fructelor de mare si a jazz-ului live: un sushi bar cu peste si fructe de mare proaspete, la dispozitia clientilor, in fiecare vineri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri