3 / 7

Masajul “on call’ in Romania

Chiar daca destul de tarziu, aceste metode au inceput sa fie cunoscute si apreciate si in Romania, acest segment de piata inregistrand o crestere semnificativa mai ales in ultimul an. Cu toate acestea, la noi in tara nu exista inca o cultura solida in acest sens, atat din cauza lipsei de informatie, cat si a comoditatii managerilor.

”In ultima perioada a crescut numarul de terapeuti ce ofera astfel de servicii. Incerc sa fac cunoscut acest tip de terapie de aproximatix 3 ani. La vremea respectiva aceasta metoda nu si-a gasit cererea, asa ca am continuat sa studiez mai mult domeniul imbogatindu-l cu informatii din kinetoterapie si metode complementare de relaxare si medicina naturista Ayurveda.

Problema cea mai mare este legata de lipsa cunoasterii acestui gen de servicii, in sensul ca, sintagma de masaj la birou nu este asociata ca alternativa pentru problemele de stres, dureri de spate sau diferite efecte negative ale tipului de viata sedentar. Cu alte cuvinte fenomenul nu este cunocut. Majoritatea persoanelor ce resimt aceste efecte negative apeleaza la cu totul alte metode specifice de relaxare la birou sau raman neputincioase disconfortului de care se face vinovat timpul crescut petrecut asezat, de cele mai multe ori gresit, in fata biroului, la volan sau in spatele ghiseelor”, este de parere George Stanciu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri