2 / 3

Programul Eden SPA Corporate

Programul Eden SPA Corporate presupune trei mari categorii de servicii:

Eden SPA Gift Cards
- servicii pre-platite ce pot fi oferite fie invitatilor in cadrul unor evenimente ale companiei, fie cu ocazia unor zile speciale precum Craciun, 8 Martie, Paste. Astfel, exista carduri cu mesaje prestabilite: “Thank You!”, “Happy Birthday!”, “Merry Christmas!” etc, dar si posibilitatea de personalizare. Acest sistem este denumit de Eden Spa drept "cadoul ce daruieste de doua ori”, caci oamenii se bucura odata cand primesc cardul si devin si mai fericiti cand ajung sa beneficieze de serviciile spa.

Evenimente la Eden SPA
: petreceri spa, evenimente restranse sau teambuilding-uri la spa.
Pentru acest gen de serviciu, Eden SPA ofera consultanta in ceea ce priveste alegerea meniului de terapii cele mai potrivite pentru specificul evenimentului sau companiei. Locatia pusa la dispozitie este formata dintr-o o camera de relaxare pentru prezentari cu o capacitate de 15 persoane, 4 camere de masaj decorate in stil spa, 2 zone de hidroterapie, o incapere destinata tratamentului facial si una de terapii pentru maini si picioare.

Abonamente spa pentru angajati. Abonamentele Eden SPA Corporate reprezinta o noua modalitate pentru companii de a ridica moralul si de a pune bazele fidelizarii si revitalizarii angajatilor. Exista trei tipuri de abonamente SILVER, GOLD, PLATINUM Corporate fiecare cu cate trei variante de combinatii de terapii in functie de obiectiv: relaxare, sanatate si antistres.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri