3 / 4

Ego: Design si tehnologie

Astfel, se impune o solutie echilibrata fata de cele doua conceptecomunicare si munca individuala – determinate si de activitatile desfasurate. In acelasi timp, un factor important este reprezentat si de mobilierul si conceptul de decorare a biroului - de la influentarea starii de spirit prin folosirea culorii, pana la determinarea de spatii speciale prin mobilierul de birou (de exemplu, pozitia de autoritate a top management-ului in sala de conferinte sau masa speciala de conferinte cu forme rotunde, care aduce comunicatorii mai aproape si usureaza interactiunea).

In prezent, tehnologia este folosita din ce in ce mai mult in slujba design-ului. Iar rezultatul este o imbunatatire a calitatii vietii. Mobilierul de birou trebuie sa comunice soliditate, stabilitate si tehnologie constructiva – fara a nega insa valorile estetice, unde finisarile sunt caracteristici definitorii distinctive, unde formele pieselor se adapteaza nevoilor si, in acelasi timp, creeaza un intreg sistem sau un singur punct de lucru.

Hansen office furniture ofera solutii complete pentru amenajarea unui spatiu de birou. Incepand din anul 2004, compania reprezinta pe piata din Romania mai multi producatori de mobilier de birou si scaune din Europa: Della Rovere, CAIMI, Ares Line, Boss Design.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri