2 / 6

Parcursul profesional

A urmat deschiderea unui nou magazin, Zebra Society, in care a continuat sa vanda produse ale altor designeri, dar, in acelasi timp, sa se perfectioneze in crearea de accesorii, lucrand deja in colaborarere cu Ana Maria Lungu, careia i-a accesorizat colectiile vestimentare. Dupa aceste evenimente, totul a devenit mult mai clar pentru Carla Szabo. Colectiile sale au devenit tot mai apreciate, creandu-i astfel puncte de desfacere.

Treptat, a redus numarul proiectelor pe care le avea in domeniul design-ului interior, indreptandu-si atentia doar pe design-ul de produs, in special accesorii pentru tinutele vestimentare, intrucat avea deja un portofoliu in domeniu si colaborari cu diferiti designeri precum Ana Maria Lungu (trei colectii), Kinga Varga (trei colectii), Ana Alexe, Stehan Pelger, Oana Manolescu sau Irina Marinescu.

Dupa ce a inchis Zebra Society, din motive administrative, si-a inaugurat un magazin nou, in centrul vechi al capitalei, “printre ruine”, un spatiu unic, cu un design nemaiintalnit, un loc haios care inspira buna dispozitie celor ce-i trec pragul.

Am deschis magazinul pentru a asigura o succesiune, deoarece Zebra Society vindea produsele mele asa ca, nu am vrut sa existe un gap, ci sa asigur continuitatea brand-ului”, declara Szabo.

foto: Cornel Lazia

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri