2 / 3

Usurinta in utilizare

Si pentru a beneficia nu doar de sunet superb ci si de imagini pe masura, DAV-IS50 permite scalarea semnalului video de la rezolutia DVD la rezolutie HD 1080p, pentru o experienta de vizionare superba pe cele mai noi televizoare LCD BRAVIA™.

Deja cunoscutele functii BRAVIA™ Sync si Digital Cinema Auto Calibration ofera o exceptionala usurinta de utilizare – cu doar o singura apasare de buton se pot obtine atat rularea de filme cat si de sunet surround.

Optional, utilizatorul poate achizitiona un adaptor DIGITAL MEDIA PORT pentru a rula muzica de pe un media player mobil direct prin boxele sistemului DAV-IS50. Adaptorul nu doar conecteaza dispozitivul mobil la incinta acustica ci si imbunatateste calitatea sunetului din fisierele MP3 prin intermediul sistemului de amplificare a semnalului dispozitivelor audio mobile (Portable Audio Enhancer).

Totul se adauga unui sistem care stabileste noi standarde in privinta sistemelor home theatre integrate: compact, elegant si mai inteligent ca niciodata, DAV-IS50 aduce experienta din cinematografe mai aproape ca niciodata de utilizator.

DAV IS50 va fi disponibil in Romania incepand cu luna Septembrie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri