1 / 8

De la stiinte juridice, la economie

In copilarie isi dorea sa devina altceva in fiecare zi, iar mai tarziu a facut o pasiune pentru domeniul juridic, dorindu-si sa studieze la Facultatea de Drept din Budapesta. In ultimul moment s-a razgandit si a optat pentru Universitatea de Economie, iar alegerea s-a dovedit a fi una extrem de inspirata. Astazi, Zsolt Szalay este cunoscut ca fiind un manager cu fler, care a reusit sa aduca o noua viziune la MOL Romania, mai moderna, bazata pe transparenta.

Atunci cand vorbeste de stilul sau de management, de felul in care conduce MOL Romania, Zsolt Szalay sustine ca este ghidat de filosofia conform careia trebuie sa verifice el insusi realitatea pentru a sti ce si cat sa ceara de la echipa sa, intrucat aceasta este calitatea ce diferentiaza un simplu manager de un lider in adevaratul sens al cuvantului. La acesta se adauga selectia atenta a personalului, astfel incat sa creeze o echipa competitiva, care sa-si doreasca o imbunatatire continua, atat a calitatilor profesionale, cat si a eficientei pe care o arata in cadrul companiei.

Vreau sa inspir energie oamenilor cu care lucrez, sa-i fac sa-si doreasca mai mult, sa nu se complaca in situatia din prezent, ci sa se dezvolte in fiecare zi. Vreau sa dau echipei mele impulsul si nevoia de a fi consecventi si performanti in actiunile lor, nu as dori ca ei sa se multumeasca azi cu succesul de ieri”, declara Zsolt Szalay.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri