7 / 8

Despre CSR

Este cunoscut faptul ca, MOL Romania, ca si companie, este implicata in numeroase programe de CSR, atat pentru protejarea mediului inconjurator, cat si pentru sustinerea artistilor si a sportivilor talentati.

Pe langa toate acestea, Szalay se implica si personal in actiuni de responsabilitate sociala. Astfel, un anumit procent din salariul sau este directionat in fiecare an catre un spital de copii din Budapesta. De asemenea, in urma cu doua saptamani, a participat la o actiune caritabila cu scopul de a strange fonduri pentru cei afectati de inundatii, iar sumele au fost transferate intr-un cont si vor ajunge la acele persoane.

Pe de alta parte, Zsolt Szalay este de parere ca fiecare in parte este responsabil pentru imbunatatirea mediului in care traieste, pentru separarea produselor din plastic de cele din hartie sau metal si apoi reciclarea lor. “In asta cred cu tarie si este ceea ce incerc sa-i invat pe copii mei. Chiar daca sunt mici inca, aceste practici le sunt familiare.”

In ceea ce priveste mediul de afaceri din Romania, Szalay este de parere ca perioada prin care trecem este una extrem de favorabila proceselor de dezvoltare de mare anvergura. “ Cu toate acestea, intr-o economie mereu in schimbare, trebuie sa fii extrem de atent atunci cand iei o decizie, pentru ca aceasta te poate mentine in top si asta este tot ce conteaza. Uneori managerii tind sa adopte strategii pe termen lung si sa nu se abata de la ele, dar cine poate prezice ce se va intampla cu exactitate in urmatorii 4-5 ani, intr-o economie ce cunoaste momentan un ritm de crestere atat de alert? Trebuie sa fii capabil sa iei decizia corecta in fiecare zi.”

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri