1 / 5

Sylvia Petre, Carol Parc Hotel: Solicitarile s-au inmultit in randul clientilor VIP

Criza financiara nu a afectat inca afacerile hotelurilor de lux din Romania, Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel, declarand chiar ca solicitarile s-au inmultit in randul clientilor VIP, in contradictie cu cele mai recente studii depre piata de lux din Romania.

“Aveam oaspeti care, de fapt, nu-si permiteau sa stea la hotelul nostru, dar o faceau din cauza lipsei camerelor de hotel din Bucuresti. Acesti musafiri nu mai apar, iar acest lucru nu are legatura cu declinul pietei financiare ci, pur si simplu, cu faptul ca in Capitala s-a marit considerabil oferta hotelurilor de patru-cinci stele”, declara Sylvia Petre.

Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret), este mai mult decat o unitate de cazare de cinci stele. Aflat intr-o cladire istorica construita de un celebru arhitect al secolului al XIX-lea in stil neo-clasic cu influente brancovenesti, hotelul se distinge de celelalte locatii de cinci stele din Capitala prin introducerea unui nou standard al luxului intr-un hotel romanesc de tip boutique

Proprietara hotelului este de parere ca, in viitor, cererea serviciilor hoteliere de lux va creste si va fi constituita tot mai mult din turistii care aleg sa-si petreaca vacanta in Romania, pe langa diplomati, oameni de afaceri sau celebritati.

Pe viitor vom vedea o crestere a clientilor VIP care isi doresc un loc mai retras si intim, nu un hotel de lux, ce face parte dintr-un mare lant hotelier", crede Sylvia Petre.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri