2 / 7

Andreas Hoehne: “Nu se poate face totul peste noapte si nu sunt adeptul revolutiilor”

Pentru Andreas Hoehne, acomodarea in acest nou mediu de lucru nu a fost una prea dificila, apreciind faptul ca romanii sunt oameni extrem de deschisi spre a invata lucruri noi, comunicativi si moderni, iar sarmalele reprezinta felul sau preferat de mancare traditionala romaneasca.

“Romania este o tara care se dezvolta vazand cu ochii. De asemenea, Bucurestiul este un oras fermecator pentru mine, cu cladiri istorice foarte frumoase, in ciuda inconvenientelor la care te supune, ca orice capitala din lume.”

Obiectivele lui Andreas Hoehne la InterContinental sunt extrem de bine conturate, chiar daca se afla de putin timp in functia de Bucatar Sef isi doreste sa readuca bucataria InterContinental pe primul loc in Bucuresti in privinta ofertei culinare. De cand a venit aici, a reusit sa schimbe cateva dintre meniurile principale ale hotelului, cum ar fi meniul si prezentarea brunch-ului duminical, meniul de mic dejun si meniul de bufet de pranz in Braseria Corso.

Urmeaza un nou meniu de cina in Restaurantul Madrigal luna urmatoare, meniul pentru Room Service si meniurile de evenimente.

“Nu se poate face totul peste noapte si nu sunt adeptul revolutiilor, imi plac lucrurile facute temeinic, cu seriozitate. Am o echipa foarte buna de bucatari si patiseri iar rezultatele pozitive au inceput deja sa apara”, adauga Chef-ul de la InterContinental

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri