4 / 5

Materiale exotice, pretioase si rezistente

Aceste obiecte de mobilier sunt fabricate de catre companii mici din diferite tari asiatice folosind materiale exotice, pretioase si extrem de rezistente precum rattan, acacia, abaca sau kamagoong.

“Mai sunt magazine care merg pe o linie exotica in ceea ce priveste piesele de mobilier pe care le comercializeaza, care aduc mobilier din India sau tari africane. Ne deosebim insa prin faptul ca toate obiectele sunt lucrate si pictate manual si sunt fabricate in tari asiatice.

Intrebata cu privire la evolutia Kadago Concept in aceasta perioada de criza financiara, avand in vedere faptul ca magazinul a fost inaugurat recent, Alina Sava este de parere ca vanzarile nu vor fi afectate de acest context intrucat comportamentul de consum al segmentului de persoane care apreciaza acest tip de mobila de calitate nu va putea fi schimbat atat de usor.

“Noi consideram ca acest moment dificil se poate transforma intr-un avantaj pentru noi. Multe fabrici se inchid, volumul importurilor scade din cauza faptului ca intreprinzatorii nu mai sunt atat de siguri ca marfa lor va fi ceruta. Am spus ca acesta poate fi norocul nostru”, conchide Alina Sava.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri