3 / 7

Academia de Baile Latino si Star Entertainment

In timpul facultatii insa lucrurile s-au schimbat si a inceput sa se apropie de activitatea pe care o desfasoara astazi.

“De cand eram mic, parintii mei au incercat sa-mi dezvolte latura artistica, asa ca mi-a placut mereu sa pictez, sa dansez, m-am inscris la diferite cursuri de arta si am inceput sa iau acest hobby mult mai in serios”.

In fiecare week-end mergea in singurul club latino de la acea vreme intrucat il facea sa se simta mai aproape de casa. Intre timp, a inceput sa-i invete pe cei care veneau acolo sa danseze, a creat coregrafii in club, oamenilor le placea, asa ca s-au format trupe tot mai mari de cursanti. Acela a fost momentul in care i-a venit idea de a-si deschide o scoala de dans organizata, pe care sa o promoveze pe internet intrucat informatia era foarte greu de transmis catre un numar mare de oameni si avea nevoie de o metoda de comunicare cu acestia.

Desi considera ca o persoana nu are nevoie de foarte multe lucruri in afara de un spatiu liber, nedecorat atunci cand isi deschide o scoala de dans, Wilmark a mers de la inceput pe premisa ca detaliile fac diferenta. Nu a facut nici un compromis in ceea ce priveste calitatea, chiar daca nu avea concurenta la acea vreme.

M-am gandit totusi ca lumea nu trebuie sa vada acest concept latino ca fiind ceva ieftin sau kitsch. Asadar, era nevoie de un anumit tip de oglinzi si parchet pentru a dansa, sunet de calitate si dotarea video pentru documentare. A existat deci o mica investitie care la acea vreme s-a ridicat la valoarea de aproximativ patru mii de euro”, declara Wilmark.

Activitatea de la Academia de Baile Latino a fost completata mai tarziu de Star Entertainment, pentru a oferi clientilor un pachet intreg de servicii si nu doar servicii de animatie, mc si dansatori. La acestia s-au adaugat specialisti de sunet, scena, precum si alti dansatori de dansuri latino lansati de academia de dans, care trebuiau promovati intr-un cadru aparte.

Astfel, Star Entertainment ofera de cele mai multe ori servicii corporate, dar participa si la evenimente si petreceri private.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri