4 / 7

Pasiuni si hobby-uri

In copilarie isi dorea sa devina pilot de avioane, un vis creionat de mama lui care ii spunea ca astel va ajunge sa cunoasca intreaga lume. Copilul de atunci nu a urmat spusele mamei. Nu a ajuns pilot, ci dansator, prezentator, coreograf si manager de agentie.

Asadar, cea mai mare pasiune a sa a devenit si meseria pe care o practica in fiecare zi. Insa o pasiune mai mare, cea mai recenta din viata lui, este copilul.

“Petrecem foarte mult timp impreuna, mergem la piscina, la cursuri de inot, ne plimbam, ne jucam acasa si mergem in vacante.”

La acestea se adauga gadgeturile; il fascineaza orice inseamna tehnologie noua si marturiseste ca nu este deloc interesat de ultimele aparitii in ceea ce priveste automobilele sau de fotbal.

Tara natala, Columbia, s-a transformat in destinatia lui preferata atunci cand vine vorba de vacante, avand acolo posibilitatea de a alege dintr-o varietate de locuri turistice.

Gasesti acolo tot ceea ce iti doresti, de la zapada pana la soare, mare si palmieri. Cartagena se afla in nordul Columbiei, este un oras colonial foarte bine intretinut, iar aici se petrece de luni pana duminica, indiferent de perioada anului”.

Ii place, de asemenea, faptul ca este o tara in care fiecare oras are un carnaval o data la doua saptamani. Pentru el sunt momente speciale in care toata lumea iese pe strada sa se distreze.

De asemenea, incearca de cativa ani sa organizeze un festival si in Romania.

“Totul a inceput atunci cand am vrut sa petrecem o vacanta in Romania, la Vama Veche. Am inceput de 6 ani sa facem iesiri acolo pentru a organiza Vama Veche Salsa Week”.

La fiecare editie a evenimentului participa artisti din strainatate, latino-americani, si trupe de dansatori. Anul trecut au participat 200 de persoane care au stat toata saptamana si 500 care au venit doar in weekend, sa danseze, sa se distreze si sa ia parte la petrecerile traditionale in stil latino-american.

“Au fost si concursuri de salsa, unde invitam specialisti din strainatate, dansatori de la concursuri internationale. Anul acesta perechea din scoala noastra de dans a castigat pentru prima data in concursul de salsa si va merge in Statele Unite sa reprezinte Romania la World Salsa Championship. Este o onoare pentru noi pentru ca incepem sa fim considerati ambasadori ai salsei ca si tara”, adauga Wilmark.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri