2 / 4

“Golful este profitabil doar prin dezvoltari imobiliare”

Chiar daca nu se vorbeste de scaderi dramatice ale cererii, cei care activeaza in domeniu sunt de parere ca actualul context economic nu este potrivit pentru demararea unor afaceri pe aceasta piata.

“Oriunde in lume, golful este profitabil prin dezvoltari imobiliare in apropierea terenurilor. Cum criza actuala a afectat in primul rand acest domeniu, golful, din punct de vedere investitional nu reprezinta o atractie in acest moment”, este de parere Marian Coroiu.

Acelasi punct de vedere este impartasit si de ceilalti jucatori de pe piata, care considera ca momentul nu este propice pentru dezvoltarea afacerilor in general, fie ca este vorba de golf sau de multe alte domenii.

“Atat in acest domeniu de activitate, cat si in multe altele, a fost criza mereu in Romania. Noi am redus preturile in aceasta perioada si oferim pachete speciale, dar demersul nu este influentat doar de criza financiara ci, mai ales, de faptul ca sezonul nu este favorabil desfasurarii acestei activitati”, declara Ramona Vintila, Marketing Manager Lac de Verde.

De asemenea, pentru a se mentine impotriva curentului de criza, cei de la Lac de Verde mizeaza pe introducerea unor programe promotionale noi. Astfel, la reducerile de pret se va adauga gratuitatea pentru copii pe parcursul a doua zile in fiecare saptamana, motivul principal fiind atragerea clientilor tineri, care reprezinta clientii din viitor, si familiarizarea lor cu acest sport putin cunoscut in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri