6 / 7

“Imi place sa fiu 2-3 ore pe zi pe teren; acesta este contactul meu cu realitatea”

O zi obisnuita din viata directorului general al diviziei de produse profesionale L`Oreal Romania incepe in jurul orei cinci dimineata, iar primul lucru pe care il face este sa acceseze Internetul, nu numai pentru mail-uri si informatii, ci, in special, pentru cercetare. Vede Internetul ca pe o fereastra deschisa catre lume, iar pentru el este extrem de important sa-si pregateasca ziua de dimineata.

Urmeaza un program foarte bine stabilit cu intalniri cu clienti si doua-trei ore pe teren.

“Imi place sa fiu 2-3 ore pe zi pe teren, pentru ca acesta este contactul meu cu realitatea, cu ceea ce se intampla in business-ul pe care il conduc”.

Printre activitatile pe care le desfasoara in timpul liber, un loc aparte il are aviatia. Adora aceasta lume fascinanta deoarece simte ca impleteste responsabilitatea cu sentimentul de libertate. De asemenea, de douazeci de ani a dezvoltat o pasiune pentru karate si ii place sa studieze istoria si evolutia industriei de frumusete.

“Imi place sa analizez factorul uman deoarece un salon este o masinarie umana, nu doar un punct de vanzare; este un loc in care se lucreaza cu oamenii, singurul spatiu comercial in care se atinge clientul fizic, iar daca acesta nu este multumit se vede imediat. Acest aspect este foarte important pentru mine in vederea identificarii unor solutii de management de viitor”.

In ceea ce priveste vacantele, Jean Clauteaux marturiseste ca cel putin o data pe an merge in Venezuela, tara natala unde se reuneste intreaga familie si, in fiecare concediu, viziteaza Asia, un continent pe care si-a propus sa-l descopere acum cinci ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri