2 / 3

Preturi si servicii

Terasa Corso se adreseaza atat oaspetilor din hotel, cat si pietei locale, bucurestenilor, persoanelor active, indiferent daca sunt studenti, oameni de afaceri sau angajati cu venituri medii.

Preturile nu difera de cele ale teraselor din zona Universitatii. De exemplu, o cafea costa 10 lei, o bere Ursus la draft, 8 lei si o inghetata, 7 lei.

Meniul bufet de pranz, care include salate, supe si desert ajunge la 50 lei/ persoana, iar varianta de bufet completa, cu trei optiuni pentru felul principal, costa 95 lei/ persoana.

Serviciile includ un meniu de vara de la supe atent selectionate pana la salate racoritoare, precum si bauturi dintr-o gama foarte diversificata. Se poate comanda si din meniul a la carte sau de la bufetul Braseriei Corso. Terasa va fi disponibila si pentru evenimente, insa numai in limita locurilor disponibile.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri