1 / 4

Se poate castiga din origami in Romania

Andrei Rusu a inceput sa impatureasca hartie acum doi ani, atunci cand i-au atras atentia cateva modele simple descoperite pe Internet. Mai tarziu, dupa ce a vazut lucrarile unor specialisti in domeniu si ce se poate realiza din hartie, a inceput sa studieze si sa faca figurine complicate.

In aceasta perioada a reusit sa se remarce pe acest segment de piata si sa-si completeze chiar veniturile prin vanzarea figurinelor si participarea la evenimente corporate.

“Se poate castiga din origami si in Romania, fiind o activitate noua, care trezeste un mare interes, cel putin acum la inceput. In strainatate exista origamisti de profesie, care castiga prin publicarea de carti, cursuri si seminarii sau colaborari cu oameni de stiinta”, declara Andrei Rusu, care completeaza ca acest aspect ii da incredere ca origami-ul va lua amploare si poate deveni o profesie si la noi.

Printre evenimentele corporate la care a participat se numara cele ale companiei de farmaceutice Novartis, prin intermediul Unconventional Advertising, in 2008, la care se adauga in anul 2009 evenimentele Maddison si Sobraine, dar si o colaborare cu JTI (Japan Tabacco International). Pentru demararea acestor proiecte a beneficiat si de sustinerea mai multor membri ai comunitatii origami din Romania.

In cadrul evenimentelor de acest tip, Andrei Rusu ofera invitatilor ocazia de a invata ceva interesant, iar rolul sau este acela de a anima si a destined atmosfera, iar tarifele difera in functie de cerintele fiecarui eveniment.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri