4 / 6

Ce inseamna “lux” in decor interior

Chiar daca multe persoane asociaza produsele “de lux” cu “foarte scump”, specialistii in domeniu nu considera ca aceasta este criteriul principal, urmarind si alte caracteristici ale obiectelor de decor interior atunci cand le incadreaza in categoria premium.

Important este ca acel produs sa fie exclusivist - nu il vezi in zece restaurante, douazeci de cafenele si la cinci prieteni acasa - precum si posibilitatea de a personaliza obiectul respective de decor”, este de parere Andrei Ichim, care declara ca selecteaza modelele pe care le comercializeaza in magazine pe baza informatiilor primite din piata, precum si la recomandarea arhitectilor din Belgia, tara de unde le importa.

La aceste caracteristici, Ioana Tinca adauga calitatea produselor, a materialelor si materiilor prime din care acestea sunt realizate, a finisajelor, dar si mana de lucru specializata.

Tot pe calitate mizeaza si Aura Allain, care considera ca un produs de decor interior de lux are o calitate intrinseca si o durata de viata si de uzura psihica mult mai mare decat a produselor obisnuite din aceeasi categorie.

“Produsele care fac parte din categoria de lux au o durata de viata mult mai mare, nu trebuie schimbate la o anumita perioada de timp si, de cele mai multe ori, pot fi lasate drept mostenire de la o generatie la alta intrucat rezista in timp si isi pastreaza valoarea”, completeaza proprietara Casa Enrique.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri