3 / 4

Copilotul contribuie la 51% din rezultatul sportiv

Pentru a obtine rezultate bune in acest sport, Alexandru Filip este de parere ca este nevoie de ambitie, multa pasiune pentru a depasi toate obstacolele, o conditie fizica si psihica excelenta si, nu in ultimul rand, un buget care sa permita achizitionarea unei masini de curse.

In plus, el acccentueaza rolul copilotului in succesul sau esecul unei echipe: “Dupa parerea mea, copilotul face 51% din rezultatul sportiv. Eu practic nu fac decat sa execut ceea ce-mi dicteaza. El este dirijorul. Daca eu falsez, fie iesim in decor, fie pierdem timp pretios ceea ce duce la un rezultat sportiv nesatisfacator”.

Pasiunea pentru raliuri ii formeaza calitati si aptitudini care il ajuta in activitatea pe care o desfasoara in fiecare zi: lucrul cu oamenii, gasirea unor solutii in timp record, adaptabilitate la situatii noi, curaj si o doza de asumare a riscului, stiinta de a pierde si de a castiga si, mai ales, dorinta de a invinge cu fair-play.

Chiar daca raliurile ii ocupa mare parte din timpul liber, Alexandru Filip gaseste ragaz si pentru alte activitati precum mountain-bike-ul, iar de curand a descoperit o noua pasiune - pilotajul balonului cu aer cald.

"Cand ma voi lasa de raliuri as vrea sa pot obtine brevetul de pilot si sa pot zbura cu balonul cu aer cald. E o senzatie extraordinara".

Cititi si articolul
Managerii romani fac sporturi extreme: Relaxarea activa dupa programul de birou

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri