2 / 5

Investitie: De la 100.000 euro la 1 milion euro

Silvia Serban marturiseste ca a pierdut sirul investitiilor in Idelier, care a fost infiintat acum patru ani, la inceput sub forma de showroom si abia in urma cu doi ani dobandind caracteristicile unui concept store.

“In patru ani am tot investit, renovat si updatat, iar valoarea investitiei a depasit pana acum, cu siguranta, suma de 100.000 euro”.

In Idelier, Silvia Seban propune clientilor haine si accesorii create de designeri romani si straini, obiecte de decor si cosmetice, toate in serii limitate, la preturi cuprinse intre 300 si 5.000 lei. La acestea se adauga consultanta de stil personal sau consultanta pentru amenajarea unui spatiu interior cu produsele din Idelier.

“Idelier ofera si relaxare pentru ca avem o cafenea in house si cu un meniu unic de cocktailuri si cafea. E mult mai placut sa faci cumparaturile savurand o cafea spectaculoasa, Caviar sau Meditation, la care avem exclusivitate pe Europa de Est, ori un cocktail”, considera Silvia Seban.

In cazul Orange concept store, investitia initiala s-a ridicat la aproximativ 1 milion de euro, insa s-au adaugat sume noi intrucat imaginea concept store-ului s-a schimbat de-a lungul celor doi ani de activitate.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri