2 / 4

Preturi intre 75 si 300 lei

In formulele sale foloseste ingrediente obtinute din fair trade(comert direct cu producatorii), in majoritate surse unice pe care le-a ales dupa incercari nenumarate si selectarea acestora cu grija. Este vorba in mare parte de uleiuri si extracte din plante si fructe, dar si de ingrediente naturale precum caviarul, care au proprietati regenerative pentru piele, iar cele mai multe contacte cu furnizorii sunt directe, din relatii stabilite la evenimentele internationale de profil la care a participat.

Nu a inclus produsele in game, ci le-a grupat dupa efectele asupra pielii si considera ca o picatura din ele suplineste utilizarea a 3-4 alte produse.

„In gamele obisnuite se merge pe efectul sinergic, considerand ca extractele se cumuleaza prin utilizare (crema de zi, noapte, contur de ochi, lotiune, lapte demachiant etc). Am putea folosi in locul acestora, in marea lor majoritate chimicale, o picatura de serum natural de caviar, melc, placenta sau lichid amniotic, vitaminele 100% naturale din uleiul de argan (A, F, E) cu efectul lor anti-rid si pielea de matase, sau untul de carite ca factor de regenerare al N M F(factorul natural de hidratare) sau ecran impotriva radiatiilor solare”, explica Anca Golea. Mai mult decat atat, fiecare client beneficiaza de un program de ingrijire personalizat, intrucat creatoarea produselor Lux & Ethical face o analiza a tenului cu un aparat special si abia apoi recomanda produsele, in functie de necesitatile fiecaruia.

In ceea ce priveste preturile, cele 14 produse lansate in oferta acestui an au valori cuprinse intre 75 si 300 lei si sunt disponibile in magazinul din Brasov, iar in scurt timp vor putea fi achizitionate si online.

In acelasi timp, Anca Golea spune despre clientele care ii trec pragul ca sunt intr-o cautare a echilibrului intre dragoste, familie si autoritate, se afla intr-un moment de viata in care s-au gasit pe ele insele, dar au inceput batalia cu timpul. Sunt niste femei preocupate de lumea actuala, de aceea cred ca apreciaza mesajul nostru sincer si apropiat de natura.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri