4 / 7

InterContinental

Week-end de Sfantul Valentin la InterContinental

In acest an, de Sfantul Valentin, Hotelul InterContinental ii invita pe indragostitii de toate varstele sa isi celebreze iubirea intr-un cadru romantic, pe parcursul intregului week-end 13-14 februarie.

Sambata si duminica seara, Restaurantul Madrigal isi intampina oaspetii cu o cina romantica, la lumina lumanarii, in compania muzicii de pian si a unui meniu special creat de bucatarul-sef Andrea Aiudi.

Meniul include patru feluri de mancare si ingrediente precum stridii, creveti, fructul pasiunii sau ciocolata. Pretul cinei este de 300 lei inclusiv TVA pentru doua persoane, iar parcarea supraterana este gratuita.

O varianta completa de petrecere in doi a week-end-ului de Sf. Valentin include cina in Restaurantul Madrigal, o noapte de cazare, accesul la health club, parcarea si brunch-ul de duminica, pentru pretul de 680 lei pentru un cuplu, inclusiv taxe.

Indragostitii care raman peste noapte la hotel vor fi cazati in camere Deluxe si rasfatati cu sampanie si capsuni, iar duminica dimineata se pot revigora la piscina sau sala de fitness de la etajul 22 al hotelului.

Apoi, pentru ca duminica e chiar ziua de Sf. Valentin, de la ora 12.00 pana la 4.00 dupa-amiaza, Braseria Corso organizeaza un brunch in atmosfera de sarbatoare, cu un bufet bogat in delicatese si in acordurile muzicii de jazz.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri