4 / 11

Ionut Negoita: Copii vor la Disneyland, iar dorinta lor e lege

Omul de afaceri Ionut Negoita (foto), proprietarul grupului de firme Pro Confort, isi va petrece sarbatorile pascale la Paris, intrucat cei doi copii ai sai si-au dorit sa mearga la Disneyland, iar daca in business e loc de negocieri, discutiile cu copiii decurg altfel.

„De Paste vom merge la Disneyland. Asta a fost dorinta copiilor, iar dorinta lor e lege. Vom pleca sambata si ne vom intoarce marti. Nu obisnuiesc sa lipsesc mult din Bucuresti in aceasta perioada”, a declarat, pentru Wall-Street, Ionut Negoita.

Daca nu ar fi plecat la Paris, proprietarul Pro Confort ar fi ales sa mearga la munte, primavara fiind, dupa parerea sa, cel mai frumos anotimp pentru vacantele la munte. „De obicei, merg in zona Bran-Moeciu, pentru ca este mai multa liniste decat in statiunile de pe Valea Prahovei. Imi place sa merg si la Cheia, eu sunt din Moeciu, asa ca zona imi este familiara si am multe amintiri frumoase”, spune Negoita.

Amintirile legate de Pastele sarbatorit in copilarie sunt mai putine, seful Pro Confort spunand insa ca intotdeauna i-a placut carnea de miel si traditia oualelor vopsite. Pentru Ionut Negoita, cea mai frumoasa sarbatoare de Paste a fost in urma cu trei-patru ani, in Spania, unde a asistat la o sceneta cu invierea Mantuitorului.

Dintre Paste si Craciun, managerul spune ca prefera Craciunul, cand are mai multe zilele libere si se poate bucura de ninsoare.

„Categoric, invierea este un eveniment mai profund decat nasterea Domnului, insa pentru mine Craciunul si Revelionul inseamna mai mult timp liber, relaxare, precum si vremea bilanturilor”, declara proprietarul Pro Confort.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri