2 / 6

Pasiunea pentru navigatie o am de cand ma stiu

Mihail Marcu (foto), proprietarul Medlife si Nautic Life, marturiseste ca pasiunea pentru navigatie o are de cand se stie, la fel ca si cea pentru natura din Delta Dunarii. Drept dovada stau colectiile de harti, carti si monede pe care le-a colectionat de-a lungul timpului.

“Am o colectie de harti din anii 1400-1500 despre tarmul romanesc la Marea Neagra. Am si harti pe care au desenat comandanti celebri manevre de razboi in primul razboi mondial, iar toate acestea se regasesc in showroom-ul NauticLife”, adauga Marcu.

De asemenea, considera ca nu poate contoriza timpul pe care il dedica acestui hobby, intrucat face parte din stilul lui de viata de zi cu zi.
In plus, proprietarul MedLife este convins ca idealul unui om de afaceri este atins atunci cand pasiunea se intersecteaza cu business-ul, ceea ce s-a intamplat si in cazul sau, in ceea ce priveste showroom-ul de ambarcatiuni NauticLife de la Mogosoaia.

“Aceasta companie a aparut anume ca urmare a pasiunii pentru navigatie. In timp, aceasta preocupare a dus la o mai buna cunoastere a nevoilor pe care le are un astfel de pasionat, precum si la o mai buna cunoastere a ofertei pentru acest domeniu pe piata romaneasca".

Asadar, a observat ca, in ultimii ani a inceput si la noi sa fie descoperita placerea navigatiei, atat pe Dunare sau in Delta, cat si la Marea Neagra. A analizat aceasta piata de pe pozitia cumparatorului si a constatat ca mai sunt "zone neacoperite" de oferta pe piata romaneasca. Astfel, de la pasiune, s-a gandit la o afacere, cu o oferta care sa largeasca optiunile pasionatilor de nautism.

In plus, Marcu spune ca nu a facut niciodata o trecere in revista a cheltuielilor generate de acest hobby al sau, desi are propriul echipament si propria barca de navigatie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri