3 / 4

Variante de gift carduri

Voucherele pe care le ofera agentiile de turism sunt valorice, sumele fiind variabile, in functie de cerintele clientilor.

Pentru mediul corporate, sumele se invart de cele mai multe ori in jurul catorva sute de euro per voucher, putand sa ajunga chiar si la 1.500 sau 2.000 de euro, in cazul premiilor mari. Pe zona de individual sumele cerute pe vouchere sunt sensibil mai mici, situandu-se undeva in zona 150-400 euro, in marea majoritate”, declara Simona Veteleanu.

Pentru varianta cardul flexibil a optat si Perfect Tour, astfel ca pe voucher poate fi incarcata orice suma si nu exista limita minima sau maxima.

Pe de alta parte, Madalina Pacuraru spune ca, in acest moment se regasesc sapte modele diferite de gift carduri la Has Has Travel, 5 modele standard cu valoare prestabilita fixa, unul cu o valoare variabila in functie de bugetul fiecarui client si inca o varianta corporate care poate fi aproape integral customizabila.

Voucherele cu valoare fixa sunt Gold Travel Voucher - de 1.500 euro, Bronze Travel Voucher - 1.000 euro, Silver Travel Voucher - 700 euro si Pearl Travel Voucher - 500 euro.

Si Travel Studio are atat vouchere fixe cat si cu valori variabile, iar reprezentantii companiei spun ca cele mai apreciate sunt cele pentru experientele la volan si cele in aer, dar nu raman mai prejos nici cadourile la concerte si evenimente sportive: “Ocaziile cele mai frecvente de oferire a acestor Gift Vouchere am remarcat sunt aniversarile si de sarbatori”, remarca Marta Avram.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri