2 / 9

Electric Castle

Organizatorii Electric Castle, festivalul de muzică ce are loc în iulie, în Bonțida, spun că este prematur să se vorbească cu 4 luni înainte despre o eventuală amânare.


"Urmărim cu atenție evoluția situației și deciziile luate de autorități dar, pentru moment, organizarea festivalului continuă conform planului stabilit acum un an. Vom respecta toate recomandările autorităților, adaptate la situația din acel moment", spune Andi Vanca.


În ce context ar putea fi anulat Electric Castle 2020? "E o decizie care ține de o evoluție a actualei situații și de măsurile impuse de autorități pe care nu avem cum să le anticipăm. Publicul nostru trebuie să știe că pentru moment nu s-a schimbat nimic în planurile noastre. Ca ele să se concretizeze, avem nevoie de responsabilitate din partea tuturor și de respectare a sfaturilor date de autorități. așa că facem apel la respect reciproc și implicare, e cel mai bun mod de a ne proteja și a privi cu optimism înainte, inclusiv inspre o nouă ediție Electric Castle desfășurată în condiții normale".

Electric Castle 2020: când are loc și ce artiști vin


Mai mult, pentru a aduce vești bune festivalierilor care se întreabă dacă evenimentul se amână, organizatorii au anunțat un nou val de artiști. Printre aceștia se numără The Chemical Brothers, Aurora, Placebo, Machine Gun Kelly, Sheck Wes, Princess Nokia .


Alte nume confirmate pentru Electric Castle 2020 includ trupa americană twenty øne piløts, în premieră în România, Foals, The Neighbourhood, Fisher, Zhu, Purple Disco Machine (PDM), Rezz, Amon Tobin, Alec Benjamin, Camo & Krooked și High Contrast și Tommy Cash.


Festivalul de muzică din Bonțida are loc în acest an între 15 și 19 iulie. Abonamentele pentru editia a 8-a a Electric Castle sunt disponibile pe electricastle.ro la pretul de 499 lei plus taxe, festivalul oferind si posibilitatea achizitionarii lor in rate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri