8 / 9

diMANSIONS Hit Music Festival

Festivalul de muzică diMANSIONS, ce are loc în Sfântu Gheorghe în weekendul 19-21 iunie, susține de asemenea că planurile continuă, la fel și activitatea organizatorică. Mai mult, organizatorii anunță că nu vor mai scumpi abonamentele, iar cazul extrem va fi cel al reprogramării evenimenului, nu al anulării.


"Înțelegând situația actuală și grijile pe care fanii noștri le au în acest moment, renunțăm să scumpim la 15 martie abonamentele, așa cum era estimat inițial. Ținem să menționăm că dorința și speranța noastră este ca festivalul să se desfășoare la data inițial programată. Cazul extrem va fi acela al amânării, și nu al anulării festivalului. Nu există în acest moment niciun risc de a vă pierde banii investiți în abonamente. Un abonament achiziționat acum poate reprezenta un sprijin important pentru ca pregătirile să continue în cele mai bune condiții", spun organizatorii.


"Într-un context alarmant pentru întreaga planetă, dorim să ne exprimăm susținerea pentru eforturile care se fac la această oră în țară pentru a limita efectul pe care îl poate avea virusul COVID 19 și totodată, subliniem importanța respectării măsurilor de prevenție. Echipa de organizare, deși supusă unor dificultăți fără precedent, va continua munca extraordinară de pregătire. Monitorizăm cu atenție evenimentele, ținem legătura permanent cu toți artiștii și partenerii noștri și evaluăm constant care sunt cele mai bune soluții în beneficiul publicului nostru", spun organizatorii.


Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul are loc pe domeniul Castelului Miko din Olteni, Covasna, cu un lineup ce îi include pe GIPSY KINGS, BONEY M, CC CATCH, HERMES HOUSE BAND, REAL McCOY și mulți alții.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri