3 / 4

Bobby Voicu: 'Proiectele pe care le pornesc trebuie sa scoata bani repede'

In industria de Internet, factorul care conditioneaza cel mai puternic iesirea din criza este legat de bani, crede Bobby Voicu, specialist online si blogger. Bani cheltuiti cu atentie, pe proiecte care sa poata fi monetizate rapid. Nu in ultimul rand, trebuie trecut de la conceptia «creaza ceva ci utilizatorii/banii vor veni» la «creaza ceva care sa faca bani».

“Planul meu de criza e simplu: acum nu ai concurenta din partea marilor companii, acum e momentul sa lansezi produse noi si sa iei bucati mari din piata”, spune Bobby Voicu, care este implicat, in prezent, in proiectele Blogoree.ro, Automod.ro, Capslock.ro, DaDaMoDa.info, eAfiliati.ro. In urmatoarele luni, Voicu va anunta o serie de proiecte noi

Cea mai grava eroare de PR a ultimelor sase luni, este, potrivit lui Voicu, necomunicarea problemelor prin care trece o companie. In loc sa isi aduca consumatorii aproape, sa ii fidelizeze, sa le ceara sa le fie alaturi in aceste vremuri dificile, companiile aleg sa ii indeparteze.

Mediul de business ar trebui sa isi asume riscuri mai mari in aceasta perioada. “Majoritatea s-a inchis in cochilie si asteapta sa treaca aceasta criza, in loc sa profite de oportunitati”, conchide Bobby Voicu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri