2 / 6

Care sunt avantajele contractarii unei polite unit-linked?

Cel mai important lucru in cazul politelor unit-linked este flexibilitatea. Clientul isi poate alege fondurile de investitii in functie de apetitul de risc, implicandu-se astfel activ.

“Aceste planuri financiare permit investirea in programe cu portofolii diversificate prin intermediul unei strategii care sa asigure o crestere potentiala optima, pe termen mediu si lung, a sumelor initiale alocate de clienti”, a detaliat Cornelia Coman (foto).

Directorul diviziei de asigurari de la Generali a prezentat un produs care imbina asigurarea cu investitia, Generali Investment Unit Solution, ce se poate transforma intr-un plan personal de investitii, conform alegerii asiguratului. Acesta poate opta oricand pentru schimbarea strategiei investitionale, precum si pentru redirectionarea unor plati catre fonduri de investitii Generali.

“Primele de asigurare pot fi platite esalonat: anual, semestrial sau trimestrial. Protejarea capitalului impotriva devalorizarii este realizata prin indexarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie. In cazul producerii riscului asigurat, beneficiarul desemnat prin contract va primi atat valoarea contului individual, cat si suma asigurata aferenta riscului”, a mai spus seful Generali Asigurari.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri