3 / 8

Black Friday in telecom

Orange lanseaza “black week”

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat campania "black week", prin intermediul careia in perioada 19-25 noiembrie clientii pot cumpara din magazinul online al companiei produse reduse si cu pana la 90%.

Practic, vizitatorii paginii web isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent.

De asemenea, in ofera sunt si accesorii si gadgeturi precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc. (mai multe detalii aici)

iNES Group aduce in premiera oferte de Black Friday

iNES Group se alatura pentru prima oara campaniei de promotii Black Friday, pe 23 noiembrie 2012, cu pachetul iNES Triple Play. Cei care achizitioneaza in aceasta zi pachetul standard iNES Triple Play pot conecta un numar nelimitat de televizoare, fara taxe suplimentare.

„Am decis sa intram in campania Black Friday pentru a satisface nevoia consumatorilor de a profita de oportunitati . Cu oferta noastra iNES Triple Play ei pot urmari programele preferate pe oricate televizoare, la acelasi pret” a declarat Ioan Irina, Directorul de vanzari iNES Group.

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 185), inclusiv 22 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, viteza internet de pana la 100 Mbps si 2 linii telefonice cu minute incluse sunt principalele beneficii ale pachetului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri