2 / 7

Calin Rotarus: cresterea online-ului este inexorabila in Romania

Calin Rotarus, managing director la Goldbach Audience, fosta Arbo Interactive, se asteapta ca Google sa isi continue cresterea puternica, in special a numarului de clienti.

“Va continua procesul de consolidare a entitatilor care vand publicitate online - grupuri media, regii, departamente de vanzari si de asemenea vor creste investitiile in platforme automate”, spune el.

In ceea ce priveste dezideratele privind 2013, Rotarus spune, direct, ca si-ar dori sa creasca nivelul de intelegere al comunicarii online al tuturor celor implicati, sa investeasca in infrastructura online companiile mari si medii. Conlucrarea mai stransa intre jucatorii din piata in vederea reglementarii si promovarii comunicarii online este de asemenea foarte importanta.

“In ceea ce priveste nivelul pietei de publicitate online, cresterea comunicarii online este inexorabila in Romania si va continua nu numai in 2013, ci pana la ajungerea la nivelul procentual al tarilor din regiune (care se aliniaza la randul lor usor la cel al tarilor din restul Uniunii Europene). Viteza ei insa depinde in primul rand de economie si de increderea in potentialul de viitor al afacerilor din Romania. Iar acestea doua sunt foarte mult influentate de politica din Romania si de situatia economica globala si Europeana”, incheie Rotarus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri