2 / 5

Un singur deziderat: o politica fiscala coerenta

Pe plan mondial, principalele trenduri in antreprenoriat vor fi in zona de mobile (datorita adoptiei accentuate) si cloud (datorita reducerii barierei de intrare). In Romania afacerile online vor ramane in continuare o optiune atractiva pentru antreprenorii locali (usor de demarat si de intretinut).

“Personal, am un singur deziderat business: o politica fiscala coerenta, stabila si care sa sprijine afacerile locale. Nu era suficienta birocratia de infiintare a unei companii noi la Registrul Comertului, acum avem parte de timp de asteptare aditional la Ministerul de Finante pentru inregistrarea ca platitor de TVA”, spune Dan Virtopeanu, manager Breeze Mobile, Leo Burnett.

Daca discutam de mediul antreprenorial local, principala problema este subfinantarea, iar a doua, educatia. “Nu este suficient sa avem o idee stralucita daca nu avem acces la resurse financiare si resurse umane competente pentru implementare. Nu cred ca aceste doua probleme vor fi remediate in 2013. Cat despre viitor, sunt un pic rezervat, ca sa nu spun sceptic”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri