2 / 4

Wood deruleaza un proces de expansiune generala

Intensificarea activitatii cehilor de la Wood pe Bursa de Valori Bucuresti nu se datoreaza doar listarii Fondului Proprietatea. Compania ceha trece printr-o faza de expansiune generala.

„In ultimele luni am adus in echipa noastra o multitudine de profesionisti in toate departamenetele. Biroul nostru de la Varsovia a crescut de peste 4 ori si avem o echipa completa de research, sales, sales trading si corporate finance. Am dezvoltat un birou foarte puternic si la Londra (unde de altfel lucreaza de curand si o romanca - Ioana Pop). In acest context trebuie vazuta si cresterea din Romania”, a explicat Fer.

Wood are un birou in Bucuresti de peste 5 ani, care se ocupa de corporate finance. De asemenea, compania acopera cu analize cele mai importante 12 companii de la Bursa: Fondul Proprietatea, Petrom, Transgaz, Transelectrica, Banca Transilvania, BRD, BVB si SIF-urile.

Compania nu si-a propus o tinta de volum mediu lunar sau o anumita cota de piata, nefiind prioritare pentru compania din Cehia. In schimb, Wood se axeaza foarte mult pe servicii de calitate in toate departamentele: research, trading, sales si corporate finance.

„ Deocamdata prioritatea este cresterea pietei. Ipotetic vorbind degeaba ai 10% dintr-o piata care se tranzactioneaza 10 milioane de euro in fiecare zi. Mai bine sa ai 1% dintr-o piata de 300-400 milioane de euro pe zi”, explica analistul Wood.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri