3 / 4

De ce a demisionat Daniel Tepes?

Daniel Tepes a demisionat vineri din Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, invocand motive personale. „Consiliul a luat act de demisia unui membru si inlocuirea acestuia a fost un pas normal. Noul administrator trebuie sa fie confirmat si de Adunarea Generala a Actionarilor”, a explicat Farmache.

Insa, managerul Vienna Investment Trust a declarat ca stie din surse sigure ca Tepes s-a retras din Consiliu pentru a fi numit reprezentantul Franklin Templeton. "Daniel Tepes a demisionat din Consilul Bursei in favoarea lui Greg Konieczny. Pot sa spun ca m-a surprins placut aceasta miscare si chiar daca nu am vorbit direct cu el, informatia provine din surse sigure. Apreciez ca a realizat ca oficialul Franklin ar aduce un mare plus de valoare conducerii BVB si a preferat sa se retraga”, a declarat Adrian Simionescu (foto).

Daniel Tepes, proprietarul firmei de brokeraj HTI Valori Mobiliare, era unul dintre cei mai influenti actionari ai Bursei, el reusind sa obtina un loc in Consiliul de Administratie la alegerile din februarie 2010.

Anterior listarii BVB, in luna iunie a anului trecut, Tepes era cel mai mare actionar al Bursei. Daniel Tepes a mai demisionat in luna august a anului trecut, dar s-a razgandit in aceeasi zi.







Inapoi la articol

Setari Cookie-uri