4 / 5

Chisu: Acum se vede ce bursa slaba avem

Dincolo de previziuni si de corelare, Mihai Chisu, Broker la IFB Finwest, sustine ca in aceste momente se vede adevarata valoare a bursei de la Bucuresti.

“Nu mai e vorba de corelare, ci de abandon si dezinteres. Acum se vede ce bursa slaba avem, cand suntem abandonati de acei investitori insitutionali. Mai ales ieri s-a vazut iesirea masiva a strainilor, mai ales din SIF5 si BRD. BVB este lovita de climatul investitional care nu indeamna la investitie si prima lovitura este ca se demonstreaza cat de slabi suntem”, a declarat acesta, pentru Wall-Street.

Brokerul a mai spus ca nu vede o evolutie pozitiva a bursei de la lansarea ei, ci, din contra, avem de a face cu aceleasi instrumente si aceiasi emitenti.
“Este o lupta intre orgolii care baga titluri de stat si derivate care nu merg, cand ar trebui sa bagam instrumente bazate pe actiuni, sa ne canalizam pe lucrurile care conteaza.

Practic, oferim aceiasi emitenti de 15 ani, aceleasi instrumente financiare greoie, imposibil de tranzactionat pentru straini, o legislatie care nu ajuta si mult dezinteres”, a incheiat Chisu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri