3 / 4

Strategiile de dezvoltare a celor doua SSIF-urilor difera

Reprezentantul Goldring afirma ca lipsa unei stabilitati in ce priveste veniturile din activitatea de tranzactionare, dar si eforturile financiare pe care le implica extinderea teritoriala, nu justifica o dezvoltare a activitatii companiei, in conditiile in care societatea a deschis pana in prezent doua agentii, in Sighisoara si Odorheiu Secuiesc.

Ventrust Investment urmareste sa-si extinda compania prin dezvoltarea in continuare a produsului de cont administrat atat din punctul de vedere al politicii de vanzare, cat si din punctul de vedere al politicii de administrare, ridicarea unui fond inchis de investitii si dezvoltarea operatiunilor de investment banking.

Unitatea de brokeraj estimeaza o cifra de afaceri pentru 2008 in jurul celei de 7,3 milioane de lei inregistrata la finele anului trecut, mentinerea datorandu-se in principal scaderii preturilor pietei, o pondere importanta in structura veniturilor avand-o tranzactiile pe clienti unici. Horatiu Moga ne-a explicat ca in primele sase luni s-a realizat deja 40% din cifra de afaceri prognozata.

Directorul general al Goldring a afirmat ca in primul semestru al anului s-a inregistrat o cifra de afaceri de 306.196 lei, prognozand intr-un scenariu optimist o cifra de afaceri anuala de 445.000 lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri