4 / 5

Cine sunt Explore Asset Management?

Societatea de administrare a investitiilor Explore Asset Management a obtinut miercuri autorizatia de functionare din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, prin decizia D1989/15.10.2008.

Astfel, pe piata de asset management din Romania apare prima companie axata pe servicii de administrare personalizata a investitiilor.

Intr-un context de volatilitate ridicata a pietelor financiare, echipa si partenerii Explore ofera in prezent investitorilor alternative optime de plasament si propun oportunitati de plasament in regiunea central si sud-est europeana.

“Climatul financiar global actual solicita solutii personalizate, manageri de nisa, independenti, impartiali, si acesta este pariul nostru pentru construirea unui parteneriat strategic pe termen lung cu clientii”, a declarat Cristian Tudorescu.

Echipa este formata din doua categorii: oameni care vin din piata de capital si oameni care au in spate experienta unor business-uri.

Astfel, Cristian Tudorescu, directorul general, este cel mai important actionar al firmei, cu o detinere de 18%. Radu Limpede, directorul de dezvoltare al companiei, detine 10% din capitalul social.

Adrian Stroilescu, business development director Labormed Pharma, si Sergiu Negut - director executiv Centrul Medical Unirea, detin fiecare cate 11,67% din actiunile Explore Asset. Tot 11,67% detine si Stephen Roger Stead, directorul general al Labormed Pharma.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri