2 / 7

Departajarea jucatorilor se face in momente de criza

Un aspect important al crizelor de asemenea amploare, care va fi mult mai vizibil in cativa ani, este departajarea jucatorilor de pe o piata.

“Anul acesta s-a vorbit de disparitia a trei banci foarte mari ale Americii, dar nimeni nu mentioneaza ca au ramans doua banci foarte puternice. In cativa ani, cand se va termina criza si vom intra pe un trend ascendent, acesti jucatori vor avea foarte mult de castigat. Practic, asta face criza, o departajare neta intre jucatori. Un procent foarte mic castiga din criza, chiar daca nu se vede imediat, si cea mai mare parte dintre ei sufera”, ne-a declarat Lupsan.

Pana de curand, in Romania am vorbit de o criza la nivel mediatic, fiind reala doar in pietele financiare.

“Bursa a inceput de anul trecut, asistam la o criza a sistemului bancar, apar si primele semne din economia reala – mii de concedieri, al carui numar se va mari in urmatoarele luni”, explica Lupsan.

Acesta considera ca efectele vor fi amplificate pentru ca suntem o piata emergenta, avem un deficit de cont curent foarte mare si investitiile directe vor suferi o dinamica negativa destul de accentuata.

“Acum este cat de cat ok, dar stau si ma intreb cum va fi peste un an, la nivel macroeconomic”, spune acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri