5 / 6

Cine este Victor Dan

Victor Dan a plecat din Romania in 1999, pentru a studia economia la Middlebury College. Dupa terminarea facultatii, din 2003 pana in prima parte a anului 2008 a lucrat ca analist la Lehman Brothers, pe partea de consultanta in piete de capital.

De la finalul anului trecut, Dan este bancher de investitii la Credite Suisse Securities LLC, iar in luna mai a acestui an va termina un MBA in finante si economie la Columbia Business School.

“Investment banking-ul este un domeniu extrem de interesant. Inveti, cunosti multi oameni si simti ca misti lucrurile. Deciziile se iau foarte repede, alegerea trebuie sa fie profunda si orice deal trebuie tinut secret pana se finalizeaza. Cu cat analiza dureaza mai mult cu atat creste riscul sa se schimbe ceva in piata”, explica Dan din secretele investment banking-ului.

Poate cel mai important dezavantaj este ca e o meserie solicitanta, meticuloasa.

"Poate fi considerat si un antrenament de disciplina. Insa, sunt momente cand ai o misiune, si atunci familia si prietenii trec pe planul doi pana cand totul se finalizeaza”, a conchis acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri