4 / 5

O revenire a segmentului Rasdaq se va inregistra dupa intoarcerea pietei reglementate

In momentul in care criza financiara internationala va scadea din intensitate, iar pietele financiare vor incepe sa evolueze pozitiv, atat indicii BVB, cat si cei ai pietei Rasdaq vor intra pe un trend crescator.

Totusi indicii Rasdaq sunt formati din mai multi emitenti si o intoarcere de trend semnificativa va fi mult mai dificil de observat la acest nivel, iar in aceasta miscare nu vor fi implicate toate companiile listate, considera Ciubotaru.

Necula declara ca o evolutie la fel de entuziasta ca in trecut nu vom vedea decat in momentul in care increderea investitorilor se va reface la un nivel destul de ridicat, iar pentru acest lucru este nevoie de timp. “Insa sunt convins ca vor exista companii care vor face exceptie de la trendul general si vor avea o evolutie buna datorita fundamentelor economice si a afacerilor prospere”, sustine el.

Brokerul de la Intercapital este de parere ca interesul investitorilor va fi canalizat in primul rand catre emitentii lichizi ai pietei si doar dupa ce acestia isi vor epuiza potentialul de apreciere vom putea observa cresterea interesului pentru emitentii mai putini vizibili pe piata Rasdaq.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri