2 / 6

Tradeville: Taxele depind de rulajul mediu si de valoarea portofoliului

In cazul firmei de brokeraj Tradeville (fosta Vanguard), grija de comisioane ia in considerare rulajul mediu realizat pe o perioada de 3 luni sau valoarea portofoliului clientului.

“Grila de comisioane a fost creata sa incurajeze si sa ajute tranzactionarea activa la bursa. La fel cum dezvoltarea de produse si servicii este o preocupare continua, si comisioanele reprezinta un factor important pe care il avem in vedere atunci cand construim oferta Tradeville si urmarim ca aceasta sa fie in avantajul clientilor nostri”, a declarat, pentru Wall-Street, Corina State (foto), marketing manager la Tradeville.

Pentru a atrage noi clienti, Tradeville mizeaza pe oportunitatile de investitii pe care le ofera, viteza de reactie la cerintele clientului, platforme customizabile si calitatea serviciilor, a completat reprezentantul SSIF-ului.

Recent, Tradeville a lansat o versiune avansata a platformei Stratrade, in varianta Beta, si seminarii interactive online, la care se poate participa din orice oras, prin intermediul Internetului.

Perioadele de crestere din ultimele saptamani au adus si o activare a interesului pentru investitiile in piata de capital.

“Rulajele din ultima luna sunt datorate investitorilor existenti pe piata si mai putin investitorilor nou veniti. Pentru a vedea un numar considerabil de investitori noi, trebuie sa avem o perioada favorabila, din punct de vedere a performantelor investitionale mai indelungate si o promovare mediatica a rezultatelor bursiere”, a conchis Corina State.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri